Cercar en aquest blog

dijous, 8 de març de 2012

EXPOSICIÓ DE PROJECTES D'AULA AL TALLER DE FAMÍLIES. FEBRER 2012: Una manera de compartir amb les famílies tot el que feim a l'aula

El passat dia 27 de febrer els alumn@s de la nostra aula varen preparar una activitat per les seves famílies. Com sabeu el treball per projectes és una pràctica molt habitual a la nostra aula.

Per nosaltres és una manera molt dinàmica, funcional i productiva de treballar conceptes i procediments de diferents matèries per sobre tot potenciar les competències dels nostres alumnes.

Les famíles a vegades no són conscients del gran potencial dels seus fills, de lo molt que aprenen, i de les grans capacitats que tenen com alumnes.

 La jornada va ser un èxit. A partir de projectes que ells havien preparat a C. Socials i a C. Naturals varen triar quatre temes a desenvolupar: La figura d'en Cristobal Colón, Els habitants d'Amèrica abans del decobriment i el Descobriment d'Amèrica. Pel que fa a C. Naturals es va desenvolupar el tema de la Malària.

 Cada grup havia preparat la seva exposició oral complementat amb powers point i amb plafons i un a un varen fer les seves exposicions davant les famílies. Les famíles varen aplaudir en finalizar cada grup entusiasmades per la feina feta i nosaltres, els profes ens sentírem molt orgullosos de veure-los fent la seva gran actuació.

 Gràcies Eva (la nostra treballadora social) per convidar-nos a poder disfrutar d'una sessió com
aquesta!!!!!!

Fotos del Taller de Families