Cercar en aquest blog

dijous, 18 d’octubre de 2012

EL NOSTRE PRMER PROJECTE DE CIÈNCIES


Per continuar amb la línia de feina del nostre centre a Ciències també hem iniciat i ja acabat el nostre primer projecte: Una recerca sobre l'UNIVERS!


Primerament s’han seleccionat diferents continguts dels dos primers temes del curriculum de ciències naturals. Aquells que hem pensat mes senzills i adients per al nivell curricular general i d'interès dels nostres alumnes . 


En aquesta unitat hem conegut els diferents astres de l’univers i en concret del sistema solar Es treballen totes les competències, en diferents graus d’aplicació, cal destacar una,  eina quasi imprescindible ja que representar l’univers implica la capacitat d’imaginar i de pensar en funció de les tres dimensions de l’espai i de nombres molt grans.

I així que vàrem iniciar la feina d'investigació a partri de material imprès, video / documentals, material de la xarxa i material complementari que ha fet més dinàmica i funciona la unitat didàctica.

Com ha anat prenent forma? 
Doncs com semrpe a partir de l'elaboració dels nostres prodcutes finals, que ja forman part del decorat de la nostra aula
PRODUCTES  FINALS .

Petit planetari
Els alumnes han pintat els diferents planetes que després penjarem ala paret de l’aula i que simularan el sistema solar.

Power points
LITOSFERA
Els alumnes han elaborat un power point on s’assenyalen les diferents capes de l’interior de la terra amb breus explicacions de les característiques de cadascuna .S’adjunten esquemes de com estan distribuïdes les diferents capes de la terra.


ATMOSFERA
Igual que en cas anterior s’ha elaborat un power point on es defineix que és l’atmosfera i les diferents capes que la composen així com l’altura a la que arriben.


 Aquí us deixam els power per s us poden servir per classe...S’han realitzat dos murals que resumeixen els continguts dels dos power points realitzats per els alumnes.
 QUÈ US PAREIX????

AH!!!!!!!!!!!!! I la propera setmana anam a veure als nostres  companys dels PQPIs para exposar-los las nostres feinas i poder fer una exposició oral de tot el que hem après!!!!!!