Cercar en aquest blog

diumenge, 28 d’octubre de 2012

La nostra primera exposició fora del nostre centre.

Per primera vegada hem anat a fer una exposició a alumnes d'altres centres!!!!!

Aprofitant que havíem preparat us power points com un dels productes del projecte de Història i de  Naturals vàrem pensar que tal vegada podria ser d'interès per altres alumnes. Així que parlàrem amb les mestres del PQPI de Cuina i Micro informàtica que es desenvolupen a altres aules de la nostra Fundació.

Tot d'una ens digueren que sí!!!! Així que vàrem preparar molt en sèrio les nostres exposicions orals: varen assajar a la nostra aula un dia abans amb el nostre profe Joan i vàrem revisar els power point. A la fi  dimecres passat a primera hora agafàrem "la furgo" cap a l'edifici del BOIB, lloc on es fan els PQPIs.

Quins nervis!!!! A l principi no ens sortien les paraules però a la fi crec que ho fèrem molt bé!!!! Ens aplaudiren molt i fins i tot ens feren preguntes... va ser molt emocionant!!!!

Us deixam qualque foto


                                                     Un dels nostres power points

 
Power de ciències naturals presenta per en JCarlos
 

                                                        El nostre públic


                                      Melissa i na  Neus presentant en power de la Prehistòria

AH!!! I com a sospresa els alumnes de cuina ens prepararen una coca de verdures boníssma per berenar, per cert no tenguèrem temps de fer-la una foto per què ens 5 minuts ja estava la palangana buida...

jejejejejje 

PD: Us recordam que podeu trobar els power points a un post de la setmana passada!!!!!!

Fins aviat!!!!!