Cercar en aquest blog

Tallers de famílies

En aquest apartat tractarem de presentar com es treballa l'optimització de les relacions familiars i escolars del nostre grup de nins i nines. Paraules com respecte, convivència, tolerància, assertivitat intentaran ser substitutes de disciplina, càstigs o expedients ... D'alguna manera intentem treballar des d'una perspectiva eclèctica, positiva i constructiva creient en la qualitat humana i en la seva capacitat per restablir relacions pro socials, sense oblidar que límits, normes i suport o acompanyament poden estar en un mateix discurs.

Des del Programa de Famílies es fa un treball continu i cíclic amb l'objectiu de treballar i reorganitzar les relacions soci familiar arribant a aconseguir el restabliment de noves relacions familiars sanes i constructives. Des d'altres Programa com el Programa Escolar, de salut o desenvolupament personal es farà un treball transversal i global per tal de potenciar de manera contínua el tema que ens ocupa.


La part més pràctica d'aquest programa es tradueix en un taller quinzenal que es desenvolupa a les tardes entre les nostres famílies i els nins i les nines. I aquest serà el protagonista d'aquestes entrades. Un espai que tractarem d'obrir a famílies i nins i nines perquè ells són els autèntics protagonistes.Entrades de la categoria Tallers de famílies